Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χαλκίδας για τη "βουτιά θανάτου" στην υψηλή γέφυρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 12:39 Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χαλκίδας για τη "βουτιά θανάτου" στην υψηλή γέφυρα

Η ειδική ομάδα του Λιμενικού απεγκλώβισε τον άτυχο 69χρονο…

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες (17/3), η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για περιστατικό 69χρονου ημεδαπού αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας του Δήμου Χαλκιδέων.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ομάδα Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιώτες δύτες, ιδιωτικά σκάφη, περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς και στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, όπου εντόπισαν εντός της θάλασσας ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και τον 69χρονο στη θέση του οδηγού, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με τη συνδρομή της ομάδας Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση