Το "Ευχαριστώ" της Δημάρχου στο Φώτη Σερέτη για το Πολυδύναμο Ιατρείο στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 07:50 Το "Ευχαριστώ" της Δημάρχου στο Φώτη Σερέτη για το Πολυδύναμο Ιατρείο στις Ράχες

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου ευχαριστεί τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη για την μετατροπή του Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

Την είδηση για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη είχε αναρτήσει την προηγούμενη εβδομάδα το LamiaReport (δείτε εδώ)

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε η Δήμαρχος Στυλίδας στο Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη.

«Αξιότιμε κ. Διοικητά,
Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικά, για την μετατροπή του Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.
Χάρη στην ευαισθητοποίηση σας και το γνήσιο ενδιαφέρον σας, προς επίρρωση της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής, δρομολογήσατε άμεσα τις διαδικασίες που στόχο έχουν την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους δημότες μας, αλλά και σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συμβάλλοντας στην άμβλυνση των προβλημάτων που απορρέουν από τη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου των Ραχών με τα σημερινά δεδομένα.
Η δημιουργική κι ωφέλιμη υπέρ των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας συμβολή σας, ιδιαίτερα στις δυσχερείς αυτές μέρες που διανύουμε, κρίνεται πολύτιμη και αναμένουμε την ταχεία προώθηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών προς την κατεύθυνση της πλήρους στελέχωσης και άρτιας λειτουργίας του ΠΠΙ.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας και προσβλέπουμε σε μια στενή κι εποικοδομητική συνεργασία. Ευελπιστούμε δε, να έχουμε εσάς και την 5η ΥΠΕ αρωγό στις προσπάθειές μας για την παροχή ζωτικής σημασίας υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στην περιοχή μας
».

Με εκτίμηση,
Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση