Λιμενικό: Τι ισχύει με καταληκτικές ημερομηνίες λόγω έκτακτων μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 20:32 Λιμενικό: Τι ισχύει με καταληκτικές ημερομηνίες λόγω έκτακτων μέτρων

Η απόφαση του Αρχηγείου…

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες και την ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας η Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προέβη στην έκδοση διαταγής που αφορά:

α) Στην παράταση του χρόνου συμμόρφωσης – ανανέωσης της συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων και/ή των δικαιολογητικών για την άσκηση του επαγγέλματος του δύτη, του μαθητευόμενου δύτη, της άδειας λειτουργίας καταδυτικού συνεργείου και της άδειας ναυαγοσώστη έως και την 30-06-2021.

β) Στην παράταση του χρόνου αποστολής από την Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης στην Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του ΥΝΑΝΠ συγκεντρωτικού πίνακα του προγράμματος διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 5 του π.δ. 71/2020 (Α΄166) μέχρι και την 15-4-2021.

γ) Στην αναβολή της διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση πιστοποιητικού ικανότητας εκπαιδευτή υποψήφιων χειριστών ταχυπλόων σκαφών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Γ.Κ.Λ. αριθ. 50 (Β΄1151/2013), οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν εντός του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2021.

Ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για την περιοχή αρμοδιότητας μας θα ορισθεί με σχετική Απόφαση της Υπηρεσίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση