Φθιώτιδα: Έφυγε από κορωνοϊό γνωστός συνδικαλιστής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 11:34 Φθιώτιδα: Έφυγε από κορωνοϊό γνωστός συνδικαλιστής

Το αντίο από τους συναδέλφους του…

Το θάνατο από κορωνοϊό του συνδικαλιστή εργάτη στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών, Singh Kahlon Puran, έκανε γνωστό το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών νομού Φθιώτιδας, απευθύνοντας το στερνό αντίο σε έναν πραγματικό αγωνιστή και οικογενειάρχη που επέλεξε την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του.

Ο Puran, όπως ήταν γνωστός σε όλους, αισθάνθηκε αδιαθεσία την περασμένη εβδομάδα και δύσπνοια που πιθανότατα είχαν προκληθεί από τον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με καρδιακό επεισόδιο στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και κατέληξε. Εκεί έγινε και τεστ που βγήκε θετικό στην covid-19.

Μάλιστα επειδή η οικογένειά του βρίσκεται σε καραντίνα, η σορός παραμένει στο Νοσοκομείο μέχρι να μπορέσει να γίνει η κηδεία.

Οι συνάδελφοι του με την παρακάτω ανακοίνωση τον αποχαιρετούν:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον συνάδελφο και συναγωνιστή Singh Kahlon Puran  που “έφυγε” το Σάββατο 13/3/21 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας από ανακοπή καρδιάς μετά από αναπνευστική δυσχέρεια ενώ διαγνώστηκε τελικά ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Puran ήρθε από την Ινδία στην Ελλάδα πριν από περίπου 20 χρόνια και εργάστηκε επί σειρά ετών στις “Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ” στην Τραγάνα Λοκρίδας  . Τα τελευταία πέντε έτη εργαζόταν στον ίδιο κλάδο στην εταιρεία “ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ” στη Λάρυμνα. Εργάτης τίμιος,  φιλικός και συνεργάσιμος με τους συναδέλφους του, δούλεψε κάτω από δύσκολες ,σκληρές και ανθυγιεινές συνθήκες  εργασίας όπως συμβαίνει με τους περισσότερους εργαζόμενους στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών.

Ο Puran ήταν από τα πρώτα μέλη του Συνδικάτου Ποτών και Τροφίμων του Ν. Φθιώτιδας και είχε εκλεγεί μέλος του Δ.Σ του σωματείου μας. Άνθρωπος  συνειδητοποιημένος, συνεπής και μαχητικός, δεν έλειψε ποτέ από την καθημερινή ταξική πάλη για το μεροκάματο, τη μάχη ενάντια στις απολύσεις, τις απεργιακές κινητοποιήσεις,  από τον αγώνα ενάντια στην  ανθρώπινη εκμετάλλευση.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, θα λείψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία του. Το Δ.Σ του σωματείου μας εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, στους φίλους και συναδέλφους του και υποσχόμαστε να καλύψουμε όσο γίνεται το κενό του συναγωνιστή και συναδέλφου Puran με όλες μας τις δυνάμεις».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση