Σοκ! Υπάλληλος Ιδρύματος ΑμεΑ ασελγούσε σε νεαρή περιθαλπόμενη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 08:10 Σοκ! Υπάλληλος Ιδρύματος ΑμεΑ ασελγούσε σε νεαρή περιθαλπόμενη

Συνελήφθη κατηγορούμενος για κακουργηματική πράξη, ενώ κινήθηκαν σε βάρος του πειθαρχικά μέτρα για αναστολή άσκησης των καθηκόντων του…

Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μάλιστα προσώπου με νοητική υστέρηση το οποίο βρίσκεται σε Μονάδα Φροντίδας ΑμεΑ, απασχολεί τις ανακριτικές και αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 47χρονη υπάλληλος του Παραρτήματος ΑμεΑ Εύβοιας που βρίσκεται στο Βαθύ Αυλίδας έξω από τη Χαλκίδα, έπιασε 51χρονο συνάδελφο της που εργάζεται ως φύλακας στην υπηρεσία, σε ερωτική πράξη με 32χρονη περιθαλπόμενη με ήπια νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στη θέα της συναδέλφου του ο 51χρονος όχι μόνο δεν κρύφθηκε αλλά συνέχισε μόνος του να αυνανίζεται μέχρι να τελειώσει, καθώς η 32χρονη είχε απομακρυνθεί τρομαγμένη από εκείνον!

Παρά το σοκ, η 47χρονη κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην προϊσταμένη της κι εκείνη με τη σειρά της στο ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπου ανήκει το Ίδρυμα καθώς αποτελεί ένα από τα τρία Παραρτήματα ευθύνης του και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρης Δρακάκης και ο Αντιπρόεδρος εντεταλμένος για την εύρυθμή λειτουργία του Παρατήματος της Εύβοιας, Περικλής Λουκάς, μαζί με την υπάλληλο, κατήγγειλαν το περιστατικό στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου, ενώ ο 51χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την κακουργηματική πράξη της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση προσώπου σε γενετήσια πράξη.

Επιπλέον το ΔΣ παρέπεμψε την υπόθεση του φύλακα, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο οποίο ανήκει το προνοιακό ίδρυμα και του επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής άσκησης των καθηκόντων του μέχρι να γνωμοδοτήσει αυτό, ενώ μέχρι τότε θα του καταβάλλεται το ήμισυ των αποδοχών του.

Για καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΣΕ Δημήτρης Δρακάκης ο οποίος μίλησε στην κάμερα του LamiaReport, δίνοντας όλα τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση