Συλλυπητήρια για το θάνατο του 38χρονου οικογενειάρχη από τη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 09:40 Συλλυπητήρια για το θάνατο του 38χρονου οικογενειάρχη από τη Μαλεσίνα

Από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας…

Δελτίου τύπου με το οποίο εκφράζουν τη λύπη τους για το χαμό του 38χρονου από τη Μαλεσίνα που εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε σούπερ - μάρκετ, κοινοποίησε το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Σε αυτό επίσης καταγγέλλει την Κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας και καλούν τους εργαζόμενους σε κοινό αγώνα διεκδίκησης ουσιαστικών μέτρων προστασίας.

Το κείμενο:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την οδύνη για το θάνατο του 38χρονου εργαζόμενου σε κατάστημα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στη Μαλεσίνα, που ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ο άδικος χαμός του συνάδελφου μας, πατέρα ενός μικρού παιδιού, δεν είναι το πρώτο περιστατικό τόσο στα σουπερ μάρκετ όσο και στη συγκεκριμένη πόλη. Έρχεται να προστεθεί στην μαύρη λίστα με τους χιλιάδες θανάτους συναδέλφων και συνανθρώπων μας. Το σημερινό τραγικό περιστατικό επιβεβαιώνει την αύξηση των θανάτων εργαζόμενων από τον κλάδο των Super Market. Έρχεται να υπενθυμίσει τις τραγικές συνέπειες του τρόπου που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την πανδημία και των λειψών ή ανύπαρκτων μέτρων προστασίας στους χώρους δουλειάς.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αδικοχαμένου συναδέλφου μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους η οργή να γίνει ορμή και να εκφραστεί με οργανωμένο αγώνα για διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας ώστε να μη θρηνήσουμε άλλους συναδέλφους μας.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση