Παραβάσεις κορωνοϊού: Σύλληψη και βαρύ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καντίνας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 13:52 Παραβάσεις κορωνοϊού: Σύλληψη και βαρύ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καντίνας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι «καμπάνες»…

Λειτουργούσε την καντίνα του και σέρβιρε και καθήμενους πελάτες, ένας επαγγελματίας στην Ερέτρια Εύβοιας που συνελήφθη κατά τα προβλεπόμενα από τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3), με το συνεργείο ελέγχου της Ελληνικής Αστυνομίας, εκτός της σύλληψης να βεβαιώνει διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της καντίνας, όπως και από 300 ευρώ στους δύο πελάτες που κάθισαν για να απολαύσουν το φαγητό τους.

Αυτή ήταν μία (1) από τις 9 συλλήψεις όπως και τρεις (3) από τις 900 παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν/βεβαιώθηκαν το Σάββατο 20 Μαρτίου στους 55.948 ελέγχους που πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ..

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμη και τα παρακάτω περιστατικά όπου είχαμε:

Στην Αττική,

- σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και από 600 ευρώ πρόστιμο σε 8 πελάτες για μη χρήση μάσκας και παραβίαση περιορισμού κίνησης,

- σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 4 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης,

- σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Κεντρική Μακεδονία, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ταβέρνας – ουζερί για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών και από 300 ευρώ πρόστιμο σε (7) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επιπλέον είχαμε ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις:

Στην Αττική,

- σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης,

- σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 8 συμμετέχοντες.

Στην Ήπειρο, σύλληψη και 3.900 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 900 ευρώ πρόστιμο σε 7 συμμετέχοντες.

Στο Βόρειο Αιγαίο, σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 11 συμμετέχοντες.

Σημειώνουμε τέλος ότι στη Στερεά Ελλάδα είχαμε 42 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 4 για μη χρήση μάσκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση