Πρωτοβουλία Οικονόμου για τη Μελέτη του έργου αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 13:13 Πρωτοβουλία Οικονόμου για τη Μελέτη του έργου αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου

Το ευχαριστώ και η δέσμευση του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου για κάθε δυνατή βοήθεια από πλευράς Δήμου…

Τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Οικονόμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαρτίου το μεσημέρι για την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής Δομοκού, των προέδρων των ΤΟΕΒ 5ης και 6ης Ζώνης και των προέδρων των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας σχετικά με την εξέλιξη του Έργου - Μελέτη αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου.

Στην τηλεδιάσκεψη εκτός του κ. Οικονόμου, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΜΕΔΙ, Γεώργιος Καραγιάννης, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, Αντώνιος Κοτσώνης και η Διευθύντρια της παραπάνω Διεύθυνσης Γεωργία Καστραντά.

Βάσει της ενημέρωσης, ο ανάδοχος υπεύθυνος για την υλοποίηση του έργου πρόκειται, εντός τριμήνου, περίπου, να αρχίσει την εκπόνηση της μελέτης, διαδικασία κατά την οποία η Δημοτική Αρχή, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ δεσμεύτηκαν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στις αρδευόμενες εκτάσεις το σύνολο των στρεμμάτων της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας και της κοινότητας Πουρναρίου (περίπου 80.000 στρέμματα). 

«Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον του καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε στη συντομότερη δυνατή εξέλιξη των διαδικασιών ώστε να πάρει σάρκα και οστά το πολυπόθητο αυτό έργο για το Δήμο μας», ήταν η δήλωση του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση