Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 08:40 Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των θανάτων - Κατέληξε στο Νοσοκομείο του Βόλου 66χρονη από τη Μαλεσίνα.

Δε σταματούν οι δυσάρεστες ειδήσεις με θανάτους ανθρώπων από κορωνοϊό.

Στη μακάβρια και μακριά λίστα των θυμάτων covid, το πρωί της Δευτέρας (20/3) προστέθηκε μία ακόμη 66χρονη κάτοικος Μαλεσίνας (12η στη σειρά) η οποία εξέπνευσε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εκεί είχε διακομιστεί στις 14 Μαρτίου, αφού τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Λαμίας ήταν όλα κατειλημμένα από άλλους ασθενείς.

Στο «Αχιλλοπούλειο» είναι διασωληνωμένοι και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, άλλοι τρεις ασθενείς από τη Φθιώτιδα 68 με 71 ετών.

Θυμίζουμε ότι ξημερώματα Δευτέρας (22/3) άφησε την τελευταία του πνοή στην Κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας, 85χρονος από τη Μαλεσίνα.

Ο κορωνοϊός βέβαια δεν εξετάζει περιοχές, για αυτό και μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν τόσοι άνθρωποι από τη Φθιώτιδα, όπως η απώλεια του 44χρονου οικογενειάρχη τα ξημερώματα της Κυριακής επίσης από τη Μαλεσίνα, της 59χρονης μητέρας από το Δομοκό και του 80χρονου Ανδρέα Καραγιάννη πατέρα του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραγιάννη.

Γενικότερα η Φθιώτιδα πληρώνει βαρύ φόρο σε αυτό το 3ο κύμα πανδημίας, έχοντας μέχρι στιγμής 21 απώλειες εκ των οποίων οι 20 μέσα στο Μάρτιο!