Στερεά: «Καμπάνα» σε πλανόδιο πωλητή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 21:46 Στερεά: «Καμπάνα» σε πλανόδιο πωλητή

Κοντά στις 1.000 οι παραβάσεις…

59.521 έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας την Τρίτη 23 Μαρτίου.

Τελικό αποτέλεσμα 991 παραβάσεις αλλά και τέσσερις (4) συλλήψεις.

Μέσα στις παραπάνω παραβάσεις βρίσκεται και ένα «3χιλιαρο» που επιβλήθηκε σε πλανόδιο έμπορο φρούτων στη Στερεά.

Στην Αττική, είχαμε σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος με υπηρεσίες μασάζ και επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη.

Στη Δυτική Ελλάδα,

- σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου και από 600 ευρώ πρόστιμο σε 8 πελάτες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας και

- 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου και από 600 ευρώ πρόστιμο σε 4 πελάτες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας.

Στην Πελοπόννησο, σύλληψη ατόμου για μη τήρηση υγειονομικών μέτρων και επιβολή προστίμου 600 ευρώ για μη χρήση μάσκας και παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Ήπειρο, 1.300 ευρώ πρόστιμο σε κομμωτήριο για μη τήρηση καταλόγου πελατών και μη ανάρτηση του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις:

Στη Θεσσαλία, σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια οικίας, για διοργάνωση ιδιωτικής εκδήλωσης (πάρτι) και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 7 συμμετέχοντες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στη Στερεά βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση καθώς και οκτώ (80 για μη χρήση μάσκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση