Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στο δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 21:52 Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στο δήμο Λοκρών

Με γενικός σημαιοστολισμό σε όλη την επικράτεια του Δήμου Λοκρών από την 8η πρωινή της 23ης Μαρτίου έως  τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021 ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τη μεγάλη εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Λοκρών.

Επίσης θα έχουμε φωταγώγηση  όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Δ.Δ., κατά τις βραδινές ώρες της 24ης  και 25ης  Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με τα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19 ισχύος ως 29 Μαρτίου που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 1076/τ. Β΄/20-03-2021, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην έδρα του Δήμου Λοκρών, την Αταλάντη, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 25-03-2021:

Ώρα 6:30 π.μ. Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.

Ώρα 10:30 π.μ. Προσέλευση των Επισήμων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης.

Τελετή επίσημης δοξολογίας με συμμετοχή του Ιερατείου της πόλης. Μετά τη δοξολογία θα γίνει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από το Δήμαρχο Λοκρών, κ. Αθανάσιο Λ. Ζεκεντέ.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τους: Δήμαρχο Λοκρών, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, Διοικητή ΕΣΔΕ, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, Διοικητή Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης, Διοικήτρια του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης, Πρόεδρο Κοινότητας Αταλάντης.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

Την τελετή θα ρυθμίσει η Διοικητική Υπηρεσία του Δήμου.

Παρακαλούνται οι προσκεκλημένοι να παρευρίσκονται στις 10:20 π.μ. στο Δημαρχείο Λοκρών για τη μετάβαση στον Ιερό Ναό σε σώμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση