Το ΤΟΕΒ Ανθήλης ευχαριστεί την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 10:36 Το ΤΟΕΒ Ανθήλης ευχαριστεί την Περιφέρεια Στερεάς

Στις ενέργειες των υπευθύνων της Περιφέρειας Στερεάς για την αποκατάσταση των σημαντικών προβλημάτων που άφησε πίσω της η μεγάλη κακοκαιρία «Ιανός», αναφέρεται επιστολή του ΤΟΕΒ Ανθήλης την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Νίκος Ντίτσας.

Στην επιστολή ευχαριστούν τόσο την Περιφερειακή Αρχή όσο και τις υπηρεσίες της για την επίλυση κάθε προβλήματος που έχει προκύψει από τότε.

Η επιστολή:

«Η διοίκηση του Τ.Ο.Ε.Β. ΑΝΘΗΛΗΣ εκφράζει δημοσίως εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον θεσμό που ασκεί διαχειριστική και διοικητική εποπτεία προς τον οργανισμό , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.Σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει σταθεί αρωγός στο έργο που προσπαθούμε να επιτελέσουμε και είναι στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την εκάστοτε χείρα βοηθείας προς τον πολύπαθο πρωτογενή τομέα και τους αγρότες.

Η συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην αποκατάσταση των ζημιών στο αποστραγγιστικό και αρδευτικό δίκτυο του οργανισμού μας από το φαινόμενου του ‘’Ιανού’’ είναι πρωτόγνωρη και μνημειώδης.Η αγαστή συνεργασία που έχει προκύψει στα πλαίσια της εποπτείας και η βοήθεια που δίνεται σε κάθε μορφής δυσκολία που συναντάμε στην καθημερινότητα σε έναν τόσο δύσκολο τομέα είναι άξια επαίνων.

Ως εκ τούτου θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό ως πρωτεργάτη της όλης αυτής προσπάθειας.Επιπλέον ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Καρακάντζα  και την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα. Ζωβοϊλη , που με την ενθουσιώδη συνεργασίας μας συντελούν στην αποκατάσταση και αποπεράτωση όλων των δυσμενών καταστάσεων και προβλημάτων. Η συνεισφορά όλων ανεξαιρέτως των ανωτέρω αποτελεί τρανό παράδειγμα ανθρωπισμού , αλληλοβοήθειας και ανάληψης κοινωνικής ευθύνης , εκφράζοντας έμπρακτα την έννοια της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον κοινό στόχο ανάδειξης του πρωτογενούς τομέα.

Ευελπιστούμε για αντίστοιχες αξιέπαινες πράξεις και από άλλους θεσμικούς φορείς με την δική μας υπόσχεση για ένα καλύτερο αγροτικό αύριο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση