Δύο νέες εισαγωγές στη ΜΕΘ κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 07:55 Δύο νέες εισαγωγές στη ΜΕΘ κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας

Από Λαμία και Φωκίδα…

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα το ισοζύγιο μεταξύ εισαγωγών - εξιτηρίων να έχει γείρει ελαφρά προς τα εξιτήρια στο Νοσοκομείο Λαμίας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι η πίεση στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς έχει περάσει σε αυτό το 3ο κύμα του κορωνοϊού.

Ειδικά στο κομμάτι της ΜΕΘ οι εισαγωγές έφεραν ξανά σχεδόν το 100%, καθώς έχουμε 11 ασθενείς διασωληνωμένους (υπάρχει πλέον μόνο ένα κρεβάτι).

Ειδικότερα το τελευταίο 24ωρο είχαμε δύο νέες εισαγωγές και συγκεκριμένα την Παρασκευή (26/3) ενός 68χρονου από τη Λαμία και το Σάββατο (27/3) ενός 69χρονου από χωριό της Φωκίδας.

Έτσι παραμένει μόνο ένα κρεβάτι στις ΜΕΘ που νοσηλεύουν μόνο περιστατικά κορωνοϊού. Οι ηλικίες τους είναι από 26 μέχρι 74 ετών (διάμεση ηλικία τα 60 χρόνια), οκτώ άνδρες και τρεις γυναίκες. Τα περιστατικά εκτός από τα παραπάνω είναι από Μαλεσίνα (4), Λαμία, Αταλάντη, Καλαπόδι, Μαρτίνο και Άγιο Κωνσταντίνο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι τρεις ακόμη συμπολίτες μας από τη Μαλεσίνα, νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, Βόλου και Τρικάλων.

Τέλος στην Κλινική Κορωνοϊού στο Πέτρινο κτίριο οι ασθενείς είναι 42.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση