Δήμος Μακρακώμης: Επαναλαμβάνεται ο έλεγχος στο Καστρί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 09:25 Δήμος Μακρακώμης: Επαναλαμβάνεται ο έλεγχος στο Καστρί

Αγωνία για τα νέα αποτελέσματα…

Νέος έλεγχος των κατοίκων της Κοινότητας Καστρίου του Δήμου Μακρακώμης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου, στο πλαίσιο της πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού (Covid-19).

Ο Δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στην πλατεία της Κοινότητας Καστρίου από τις 12:00 έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε ότι ακριβώς πριν μία εβδομάδα στη δειγματοληψία του ΕΟΔΥ στο Καστρί είχαν ανιχνευθεί εφτά (7) καινούρια περιστατικά, ενώ θετικά δείγματα έδωσαν και ιδιωτικά εργαστήρια, σημαίνοντας συναγερμό. Έτσι με αρκετή αγωνία θα αποδειχτεί αν οι κάτοικοι τήρησαν τα μέτρα προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης προκειμένου να σπάσουν τη μετάδοση του ιού.

«Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να υποβληθούν σε ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test). Η διενέργεια των τεστ για τον κορωνοϊό (covid-19) θα πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας», σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσολέλος.

Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρουν το ΑΜΚΑ τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση