Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμβαση του Φθιώτιδος Συμεών στην ΕΡΤ για το Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 08:48 Παρέμβαση του Φθιώτιδος Συμεών στην ΕΡΤ για το Ράλλυ Ακρόπολις

Ο Σεβασμιώτατος φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη Μαλεσίνα, το Ράλλυ Ακρόπολις που θα πρέπει να επιστρέψει στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας, ακόμη και για τον ΠΑΟΚ!

Φιλοξενούμενος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «… από τις έξι», ήταν το πρωί της Δευτέρας 29 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών.

Οι δημοσιογράφοι παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς, μίλησαν μαζί του για το τι έχει συμβεί στη Μαλεσίνα όπου ο Ποιμενάρχης μας, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τέλεσε αρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων αδελφών μας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ωστόσο ο Σεβασμιώτατος βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία και στα βουνά της Στερεάς.

Στην επισήμανση μάλιστα των δημοσιογράφων ότι πράγματι Λαμία και Λουτράκι διεκδικούν τον μεγάλο αγώνα, ο κ. Συμεών πάντα ετοιμόλογος και με το χιούμορ που τον διακρίνει, ανέφερε αφοπλιστικά ότι αλφαβητικά η Λαμία προηγείται!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της εκπομπής, όπου μάλιστα ο Μητροπολίτης Συμεών καλείται να απαντήσει και για το πώς βλέπει την πορεία του ΠΑΟΚ στα play off (από το 2:01:00 και μετά):