Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ράχες απέκτησαν Απινιδωτή - Το "Ευχαριστώ" στο πολυκατάστημα Πολιτικός και το Χρ. Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 12:38 Οι Ράχες απέκτησαν Απινιδωτή - Το "Ευχαριστώ" στο πολυκατάστημα Πολιτικός και το Χρ. Σταϊκούρα

Διαβάστε την ανακοίνωση του Διαδραστικού Συλλόγου "Αλόπη" για την απόκτηση του πολύ σημαντικού αυτού εργαλείου, που μπορεί να σώσει ζωές!

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αλόπη» με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ενημερώνει πως απέκτησε ένα νέο, σύγχρονο, Σταθμό Ζωής για παροχή Α’ Βοηθειών, που αποτελείται από: αυτόματο εξωτερικό Aπινιδωτή DEFISIGN με 2 σετ ηλεκτροδίων, Καμπίνα, Rescue Kit, Lifevac Kit, και Σταθμό Α' Βοηθειών.

Ο Σταθμός Ζωής σύντομα θα τοποθετηθεί σε δημόσιο χώρο στις Ράχες, ενώ παράλληλα, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, προγραμματίζεται Σεμινάριο χρήσης του Απινιδωτή και Παροχής Α’ Βοηθειών.

Ενημερωτικά, ο Απινιδωτής είναι ιατρική συσκευή, εύκολη στην χρήση, η οποία, σε συνεργασία με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, μπορεί να ανατάξει μια θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία.

Ευχαριστούμε θερμά το πολυκατάστημα «Πολιτικός» στη Λαμία για την πολύτιμη προσφορά του και την πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής αγοράς, καθώς και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, που με τις ενέργειές του για την προμήθεια αυτή απέδειξε, εκ νέου, πως βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στις ανάγκες της περιοχής μας."

Το Δ.Σ. του Συλλόγου