Δείτε εικόνες από το φοβερό εργατικό δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς στο Γυμνό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 09:31 Δείτε εικόνες από το φοβερό εργατικό δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς στο Γυμνό

Φοβερό δυστύχημα με τρεις νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία - Εκτελούσαν εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ και κεραυνοβοληθήκαν από το ρεύμα...

Εργατικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Απριλίου στο Γυμνό Ευβοίας.

Συνεργείο υπεργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ εκτελούσε εργασίες σε δίκτυο Μέσης Τάσης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κεραυνοβολήθηκαν από χιλιάδες βόλτ.

Στο συνεργείο ήταν τέσσερα άτομα. Δύο εξ αυτών πρέπει να εργαζόταν στην κολώνα και ένας χειριζόταν το γερανό πλησίον, τα οποία και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Ο ένας μάλιστα βρέθηκε να κρέμεται νεκρός στην κολώνα για αρκετή ώρα, ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν νεκροί στο έδαφος.

Ο τέταρτος εργάτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν το θόρυβο και είδαν την κολώνα να αρπάζει φωτιά και ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σύρμα που κόπηκε κατά την τάνυση με αποτέλεσμα να ακουμπήσει σε ηλεκτροφόρο καλώδιο και να μεταφέρει την τάση στους άτυχους εργάτες.

Οι κάτοικοι που έσπευσαν στο σημείο να προσφέρουν βοήθεια βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πολύ σκληρό θέαμα, καθώς οι άτυχοι άνδρες καιγόντουσαν ακόμη από τα χιλιάδες βολτ που διαπέρασαν το κορμί τους.

Για να απαγκιστρωθεί μάλιστα ο άνδρας που σκοτώθηκε στην κολώνα χρειάστηκε να παρέμβουν πολλοί πυροσβέστες οι οποίοι μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν τελικά στο ασθενοφόρο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση