Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 08:37 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας (155,6ο χλμ -153ο χλμ) , με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 έως την Παρασκευή 16 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο,  θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα, καθώς και αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εισόδου κατεύθυνση προς Αθήνα.

Β’ Φάση: Με το πέρας της Α’ Φάσης θα ακολουθήσει εκτέλεση εργασιών κατά τη διάρκεια των οποίων θα ισχύσει κατάλληλη κυκλοφοριακή ρύθμιση για τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αρκίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Αρκίτσας, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και θα οδηγούνται μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Λιβανατών) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com