Δήμος Λοκρών: Όλα αρνητικά τα τεστ στη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 15:18 Δήμος Λοκρών: Όλα αρνητικά τα τεστ στη Μαλεσίνα

Rapid test και στην Κυρτώνη. Σε Λάρυμνα και Καλαπόδι την ερχόμενη εβδομάδα…

Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Απριλίου σε Μαλεσίνα και Κυρτώνη των Δήμων Λοκρών.

Σε 287 τεστ όλα προέκυψαν αρνητικά.

Ειδικά τα 194 δείγματα που έλαβαν οι Κινητές Ομάδες Υγείας στη Μαλεσίνα, με το «μηδέν» που προέκυψε, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον αφού μειώθηκαν δραστικά τα περιστατικά μολύνσεων. Αυτό επισήμανε και ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές που συμμετείχε στη δειγματοληψία στη Μαλεσίνα και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κυρτώνη. Ευχαριστεί μάλιστα θερμά τους πολίτες που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας.

Στη Μαλεσίνα ήταν η 7η δειγματοληψία που γίνεται από τον Ιανουάριο και η 6η μετά το ξέσπασμα του κακού. Αντίθετα στην Κυρτώνη ήταν η 1η και συμμετείχαν 93 άτομα των οποίων τα τεστ ήταν όλα αρνητικά.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι τη συμπαράσταση του στη δοκιμασία των κατοίκων του Δήμου Λοκρών από την Covid -19 εξέφρασε σήμερα (2/4) με τηλεφωνική του επικοινωνία στο Δήμαρχο Λοκρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος.

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον

  • Λάρυμνα

στην παραλιακή οδό Λάρυμνας με τη μέθοδο drive through testing

Ώρες: 09:30 έως 13:30

  • Καλαπόδι

Στο Δημοτικό κατάστημα για πεζούς

  • 10:00 έως 13:00

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις, να φορούν μάσκα και να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test. Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ανιχνευτεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα δεν μπορούν να συμμετέχουν στις δειγματοληψίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση