Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακή διάλεξη του Θέμη Χειμάρα σε φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 15:10 Διαδικτυακή διάλεξη του Θέμη Χειμάρα σε φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου

Ο Βουλευτής της ΝΔ στη Φθιώτιδα Θέμης Χειμάρας έδωσε διαδικτυακή διάλεξη του σε φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομίας και Δημόσιας  Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο του μαθήματος "Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κοινωνική Ανάπτυξη".

Το θέμα της εισήγησης ήταν: «Η συμβολή της Περιφέρειας ως ΟΤΑ  β’ βαθμού στην περιφερειακή ανάπτυξη. Εμπειρίες από τη θητεία στο αξίωμα του τέως Αντιπεριφερειάρχη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Σε ανάρτηση του, ο κ. Χειμάρας αναφέρει:

«Σε μια εξαιρετική διαδικτυακή συζήτηση με φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, μίλησα για τις εμπειρίες της θητείας μου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Τις πολιτικές του Κ.Υ.Ε .για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των αγροτικών προϊόντων, τις δράσεις ενίσχυσης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, με τη δομή Γέφυρα, το έργο του Φυσικού Αερίου και τα Ευρωπαϊκά έργα.

Ευχαριστώ θερμά την κ. Παπάζογλου και τον καλό μου φίλο και συμπατριώτη Λάμπρο Μπαμπαλιούτα , δύο εξαίρετους καθηγητές της σχολής, για την πρόσκληση και τους συγχαίρω για τις εκπαιδευτικές τους πρωτοβουλίες που δε σταματούν ούτε εν μέσω πανδημίας».