Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η Αγάπη δίνει χρώμα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 08:54 Λαμία: Η Αγάπη δίνει χρώμα στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η Αγάπη Ηλιοπούλου έπιασε δουλειά και τα βρώμικα καφάο γίνονται πίνακες ζωγραφικής.

Ο Δήμος Λαμιέων, η Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων, τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων και ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ) προσκάλεσε καλλιτέχνες με σκοπό να δημιουργήσουν έργα στην εξωτερική επιφάνεια των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ που είναι διάσπαρτα μέσα στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαμιέων.

Η Λαμιώτισσα Αγάπη Ηλιοπούλου, που σπουδάζει δασκάλα στα Γιάννενα, ήταν από τις πρώτες που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό και έτσι πήρε τα πινέλα και έπιασε δουλειά.

Το πρώτο καφάο που έφτιαξε ήταν στην οδό Καποδιστρίου, μπροστά από το κατάστημα οπτικών "Παπαδημητρόπουλος" (επόμενη φώτο).

Το πρωί της Παρασκευής συναντήσαμε την Αγάπη Ηλιοπούλου, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου είχε αρχίσει να ζωγραφίζει το επόμενο καφάο.

«Είναι πολύ όμορφο να παίρνονται τέτοιες πρωτοβουλίες που δίνουν χρώμα στη ζωή μας. Είναι κάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση, ομορφαίνοντας αρχικά τον εσωτερικό μας κόσμο, αλλά και τους γύρω μας....», λέει στην κάμερα του LamiaReport η Αγάπη Ηλιοπούλου.

Εάν θέλετε κι εσείς να πάρετε μέρος σε αυτή την όμορφη προσπάθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα:

Κοινότητα Δήμου Λαμιέων: 6976999595 - Εικαστικά Εργαστήρια: 6982196888 - ΣΚΕΤΚΕ: 6972899633.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ

Δείτε φωτογραφίες από τις δυο πρώτες "πινελιές" της Αγάπης (instagram: nayaga_pi)