Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταθερή η κατάσταση του τραυματία από το φοβερό δυστύχημα στο Γυμνό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 09:03 Σταθερή η κατάσταση του τραυματία από το φοβερό δυστύχημα στο Γυμνό

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες…

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο 35χρονος που τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/4) στο φοβερό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Γυμνό Ευβοίας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Ο συγκεκριμένος εργάτης σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ήταν ανεβασμένος σε άλλη κολώνα και από τη μεγάλη έκρηξη έπεσε από αυτή, ωστόσο ήταν πιο μακριά από τη θανατηφόρα επαφή του αγωγού με τα ηλεκτροφόρα σύρματα.

Έχει κατάγματα και θλαστικά τραύματα κυρίως στα πλευρά. Παρακολουθείται διαρκώς ωστόσο δείχνει ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο φοβερό δυστύχημα, τρεις εργάτες που δούλευαν για υπεργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ, έχασαν τη ζωή τους και συγκεκριμένα δύο Έλληνες 56 και 54 ετών και ένας Αλβανός 47 ο οποίος ήταν αυτός που βρισκόταν στην άλλη κολώνα.

Ως υπαίτιους της τραγωδίας, η Αστυνομία της Ερέτριας συνέλαβε τρία άτομα, τον 52χρονο μηχανικό και τη 42χρονη επιβλέπουσα του έργου, καθώς και τον 65χρονο εργοδηγό. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα και μέχρι την τακτική δικάσιμο.