«Έφυγε» ο πρώην Αντινομάρχης Χρήστος Ράπτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 09:15 «Έφυγε» ο πρώην Αντινομάρχης Χρήστος Ράπτης (φώτο: Ευρυτανικά Νέα)

Πένθος σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία για τον χαμό του Χρήστου Ράπτη που «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών -   Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (04/04/21) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Ο Δασολόγος Χρήστος Ράπτης ήταν από τη Λαμία, αλλά ήταν εξίσου αγαπητός και στην Ευρυτανία, όπου ήταν Διευθυντής Δασών για πολλά χρόνια και αργότερα (1990-93) έγινε Νομάρχης Ευρυτανίας. Οι κάτοικοι εκεί τον θεωρούσαν Ευρυτάνα και ο ίδιος αγαπούσε και είχε ιδιαίτερους δεσμούς με την Ευρυτανία, αφου υπήρξε ένας από τους συνεργάτες και φίλους του Παύλου Μπακογιάννη.

Ο Χρήστος Ράπτης επίσης υπηρέτησε και ως Αντινομάρχης Φθιώτιδας, επί θητείας του Θανάση Χειμάρα, για δυο τετραετίες.

Πέρα από την ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση, υπήρξε ένας αξιόλογος επιστήμονας με βαθειά γνώση στο αντικείμενό του, άριστος οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος που ήθελε πάντα να προσφέρει στον τόπο του.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Ράπτης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

«Κάποιες απώλειες είναι δύσκολο να τις αποδεχτείς..», γράφει σε συλλυπητήρια ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Η κηδεία του Χρήστου Ράπτη θα γίνει αύριο Κυριακή (04/04/21) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση