Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξενοδόχοι Λαμίας: Στηρίζουμε την διεκδίκηση του Rally Acropolis

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 08:20 Ξενοδόχοι Λαμίας: Στηρίζουμε την διεκδίκηση του Rally Acropolis

Η Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας συστρατεύεται με το Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς  για την επιστροφή του Rally Acropolis στη Λαμία και τη Στερεά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Λαμίας:

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά µε την διεκδίκηση του Rally Acropolis από τον Δήµο Λαµιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θέλουµε και εµείς να στηρίξουµε την προσπάθεια αυτή δηλώνοντας µε την σειρά µας ότι είμαστε συµπαραστάτες τους σε κάθε κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή.

Στηρίζουµε απολύτως την διεκδίκηση του Rally Acropolis υποσχόµενοι για µια ακόµα φορά να επιδείξουµε σε αγωνιζοµένους, διοργανωτές και θεατές, την άψογη φιλοξενία µας και από οικονοµικής πλευράς αλλά και από άποψη παροχών και υπηρεσιών.

Στο σηµείο αυτό να αναφέρουµε ότι η Λαµία όταν πριν από αρκετά χρόνια ανέλαβε την διοργάνωση του Rally Acropolis σε επίπεδο παγκοσµίου πρωταθλήµατος, κατάφερε να το ανεβάσει από την τελευταία θέση στην 3η, και στην συνέχεια, την επόµενη χρονιά στην 1η θέση αναδεικνύοντας το ως «Χρυσό Acropolis».

Αυτό φυσικά συνέβη εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης µεν της εξαιρετικής φιλοξενίας της πόλης µας δε, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, απέναντι σε όλους τους εµπλεκόµενους µε τον Εθνικό µας αγώνα.

Τέλος, υποσχόµαστε και πάλι να πράξουµε αναλόγως, τονίζοντας ότι και έχουµε τις ικανότητες αλλά και την επιθυµία να σταµατήσουµε την φθίνουσα πορεία στην οποία µπήκε το Rally Acropolis όταν έφυγε από την περιοχή µας και να το βάλουµε και πάλι σε ανοδική τροχιά µε στόχο και πάλι την κορυφή!!!»

Η Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
Σαμαρά Παναγιώτα                   Κυρίτσης Ευθύμιος