Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχονται προαγωγές και μεταθέσεις Δικαστών και Εισαγγελέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 11:33 Έρχονται προαγωγές και μεταθέσεις Δικαστών και Εισαγγελέων

Πλην Ειρηνοδικών…

Ενόψει των επικείμενων συνεδριάσεων του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, όπου θα αποφασιστούν προαγωγές και μεταθέσεις-τοποθετήσεις Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις μετάθεσης ή τοποθέτησης, στο αρμόδιο Τμήμα Συμβουλίων του Αρείου Πάγου, έως και την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της προϊσταμένης του Τμήματος Συμβουλίων Ηρακλείας Γιαννακοπούλου, οι επιλογές δεν πρέπει να ξεπερνούν τις δεκαπέντε (15).

Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας, δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση (μετάθεσης ή ανάκλησης). Η προθεσμία ισχύει και για την υποβολή των αιτήσεων προαγωγής, για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων στο βαθμό του αρεοπαγίτη και του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η επιβεβαίωση της λήψης της αίτησης πρέπει να γίνεται τηλεφωνικά την επομένη της αποστολής.

Επισημαίνεται επίσης ότι, οι υποβληθείσες αιτήσεις μετάθεσης που δεν έχουν ικανοποιηθεί, παραμένουν σε ισχύ (μέχρι την ανάκλησή τους). Αν εκκρεμούν παλαιές αιτήσεις (πέραν του 1½ έτους), πρέπει να επικαιροποιηθούν.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αφορά Ειρηνοδίκες οι προαγωγές των οποίων από Δ’ τάξης σε Γ’ και από Γ σε Β’ ανακοινώθηκαν στις 30 Μαρτίου 2021.