Μακρινίτσα: Σκότωσε τα δύο αδέρφια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - Κόβουν την ανάσα οι ανατριχιαστικές περιγραφές (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 11:56 Μακρινίτσα: Σκότωσε τα δύο αδέρφια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - Κόβουν την ανάσα οι ανατριχιαστικές περιγραφές (video)

“Μπήκε μέσα στο σπίτι κι άρχισε να τους μαχαιρώνει έναν- έναν”, λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας Μακρινίτσας του Βόλου, όπου μαζί με τους συγχωριανούς του έγιναν μάρτυρες ενός από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελληνική επικράτεια…

Οι περίπου 200 άνθρωποι που μένουν στο όμορφο χωριό του Πηλίου ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το κακό που τους βρήκε, αλλά και να ξεπεράσουν το σοκ που τους προκάλεσε το διπλό φονικό. Τα δύο αδέρφια που βρήκαν το θάνατο από τα χέρια του 31χρονου ήταν για τους κάτοικους της Μακρινίτσας υποδείγματα ηθικής και αξιοπρέπειας.

“Ήταν τα καλύτερα παιδιά του χωριού και η οικογένεια τους δεν είχε απασχολήσει ποτέ για οτιδήποτε. Ο δολοφόνος με την Κωνσταντίνα βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και τέσσερις μήνες. Ήρθε εδώ χθες το απόγευμα και σκότωσε τα παιδιά, ενώ τραυμάτισε και την μητέρα τους” λέει ο πρόεδρος της κοινότητας, Ευάγγελος Σαρακατσάνος και συνεχίζοντας προσθέτει: “Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο χωριό από αυτό που συνέβη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι χάσαμε δύο από τα καλύτερα παιδιά”.

Η Κωνσταντίνα με τον πρώην σύζυγο της είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο σήμερα είναι δύο ετών. “Πριν λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί και πάλι έναν περιστατικό με τον 31χρονο που είχε έρθει στο χωριό και έχει τσακωθεί με την κοπέλα” λέει ο πρόεδρος της κοινότητας.

Ο αδερφός της Κωνσταντίνας ο οποίος στην προσπάθεια του να σώσει την αδερφή του χτυπήθηκε από το μαχαίρι του 31χρονου δολοφόνου, εργάζονταν όπως μας αναφέρει ο πρόεδρος της Μακρινίτσας στη ΔΕΔΔΗΕ, ενώ ο πατέρας των θυμάτων που είναι ο μόνος που γλίτωσε από τη μανία του δολοφόνου είναι αγρότης και πάλεψε πολύ στη ζωή του για να προσφέρει όσα το δυνατόν περισσότερα στην οικογένεια του.

‘Oλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν άκουσε κανείς τίποτα. Στα 50 μέτρα είναι το διπλανό σπίτι και δεν άκουσαν τίποτα. Όταν μάθαμε τι έγινε και πήγαμε προς τα εκεί , τα παιδιά ήταν ήδη πεθαμένα μέσα στο σπίτι.  Το ΕΚΑΒ ήρθε σε μισή ώρα”, λέει στο newsit.gr, o κάτοικος του χωριού, Γιώργος Σαρακατσάνος και τονίζει: 

“Δεν ξέραμε τίποτα για τον φονιά, τον βλέπαμε σπάνια, όταν πήγαινε σπίτι να δει το παιδί και την γυναίκα του. Δεν είχε συναναστροφές με κανέναν στο χωριό και ο ίδιος είναι από άλλο χωριό του Πηλίου”.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση