Μέχρι την Δευτέρα οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 12:11 Μέχρι την Δευτέρα οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού στο Δήμο Στυλίδας (φωτογραφία αρχείου)

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Στυλίδας, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες όμορων με τον αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής που επιθυμούν να συνάψουν συμβάσεις παραχώρησης έκτασης αιγιαλού – παραλίας για το έτος 2021, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις και τους όρους που καθορίζει η σχετική ΚΥΑ, να υποβάλουν στο Δήμο αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 ( τηλ. 22383 50142/ email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την αίτηση θα προσκομίζονται υποχρεωτικά τα παρακάτω προβλεπόμενα εκ του νόμου (άρθρο 3 της ΚΥΑ) δικαιολογητικά:

ü  Φορολογική ενημερότητα τελευταίου τριανταημέρου (30 ημέρες) για επιχειρήσεις θαλάσσιων μέσων αναψυχής, ναυταθλητικά σωματεία, κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, camping, καντίνες, κέντρα αναψυχής και υφιστάμενες δημοτικές ανώνυμες εταιρίες.

ü   Άδεια λειτουργία /Γνωστοποίηση λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (αυτεπάγγελτα)

ü   Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια  Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν. 2971/2001 χρήσεις

ü  Δημοτική ενημερότητα (πιστοποιητικό περί μη οφειλής στο Δήμο/ αυτεπάγγελτα)

ü  Υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του Ν. 4281/2014  ή  υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή που διατίθεται ελεύθερα στο κοινό «Ελεύθερη θέαση Ορθοφωτοχαρτών της ΕΚΧΑ Α.Ε (www.ktimatologio.gr)  ή  απόσπασμα τοπογραφικού διαγράμματος καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου αυτός υφίσταται (εις τριπλούν), με επιμέλεια του αιτούντα. Στα ανωτέρω θα αποτυπώνεται υπό μορφή πολυγώνου ο αιτούμενος προς παραχώρηση χώρος έμπροσθεν της πρόσοψης της επιχείρησης, θα αναγράφεται το εμβαδόν αυτού και οι συντεταγμένες των κορυφών του πολυγώνου αυτού

Εφόσον η αίτηση υποβάλλεται από εταιρεία πρέπει να υπογράφεται από το Νόμιμο Εκπρόσωπο αυτής και η ιδιότητα του να προκύπτει από νόμιμο προσκομιζόμενο έγγραφο (καταστατικό).

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία των πολιτών από την πανδημία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στην Υπηρεσία μόνο κατόπιν ραντεβού στο παραπάνω τηλέφωνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση