Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τα «κουτιά» της αγάπης και της ελπίδας στο Ορφανοτροφείο και τα Γηροκομεία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 13:13 Λαμία: Τα «κουτιά» της αγάπης και της ελπίδας στο Ορφανοτροφείο και τα Γηροκομεία

Περιφέρεια Στερεάς και ΕΞΠΟΤΡΟΦ μέσω της Wise Greece πρόσφεραν έναν τόνο τρόφιμα...

Τα "hope boxes" της Wise Greece, παρέδωσαν την Τρίτη 6 Απριλίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ΕΞΠΟΤΡΟΦ, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, αλλά και στα Γηροκομεία της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, Λαμίας, Σπερχειάδας και Στυλίδας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την ΕΞΠΟΤΡΟΦ προς τα Ιδρύματα της τιμώμενης φέτος Περιφέρειας, ως μια πράξη ανταπόδοσης της αγάπης και της συνεργασίας τους, με την παράδοση στα παραπάνω Ιδρύματα ενός (1) τόνου τροφίμων, μαζί με την ελπίδα ότι, όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχει πρόνοια για τους πιο αδύναμους, μικρούς και μεγάλους.

Για αυτό το λόγο το πρωί της Τρίτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κωνσταντίνο Καραγιάννη και τον διοργανωτή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Κωστή Μοσχονά βρέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, όπου μαζί με την υπεύθυνη του Ιδρύματος Σταυρούλα Πελέκη, τους περίμενε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, αμφότεροι στέλνοντας το μήνυμα αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: