Την έπιασαν με τα μπιτόνια στο αμάξι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 18:15 Την έπιασαν με τα μπιτόνια στο αμάξι!

Χειροπέδες σε 51χρονη αλλοδαπή που έκλεβε πετρέλαιο από λατομείο, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τρεις ακόμη συνεργοί του…

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Λιβαδειάς και των συναδέλφων τους αστυνομικών του ΑΤ και της Τροχαίας, έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (5/4) μια 51χρονη από την Αλβανία, μετά από κλοπή που διέπραξε σε λατομείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα η 51χρονη μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς της 44, 26 και 23 ετών που ταυτοποιήθηκαν, έκαναν κλοπές πετρελαίου κίνησης από λατομείο.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και διενέργεια άμεσων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 51χρονη σε αγροτικό δρόμο, στην ανωτέρω περιοχή, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν εννέα (9) πλαστικά δοχεία, που περιείχαν συνολικά 180 λίτρα πετρελαίου κίνησης, καθώς και ένα λάστιχο μετάγγισης πετρελαίου, μήκους τριών (3) μέτρων.

Όπως προέκυψε, η ανωτέρω ποσότητα πετρελαίου είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από σταθμευμένα μηχανήματα έργων, που ήταν σταθμευμένα στις εγκαταστάσεις του λατομείου.

Από την πρόοδο της προανακριτικής διαδικασίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) επιπλέον κλοπές από το συγκεκριμένο λατομείο, στις οποίες ενέχονται η συλληφθείσα και οι τρεις συνεργοί της.

Πιο συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 21 και της 27-03-2021, με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχαν προβεί, από κοινού, στην αφαίρεση συνολικά 800 λίτρων πετρελαίου κίνησης.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα πετρελαίου που βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε η συλληφθείσα, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.      

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση