Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Γραφείο του συντοπίτη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών ο Δήμαρχος Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 09:43 Στο Γραφείο του συντοπίτη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών ο Δήμαρχος Δομοκού

Σε πολύ φιλικό κλίμα Πέτσας και Λιόλιος συζήτησαν θέματα της περιοχής μέσω έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί.

Μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Γραφείο του συντοπίτη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, ανάρτησε ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται προσωπικά από τα εφηβικά τους χρόνια και η συζήτηση έγινε όπως πάντα σε πολύ φιλικό κλίμα. Στόχος να ολοκληρωθούν έργα και να τρέξουν καινούρια που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Δομοκού:

«Επίσκεψη στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για να συζητήσουμε και να βρούμε, από κοινού, τρόπους επίλυσης βασικών θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Δομοκού.

Κυρίως συζητήσαμε για:

1. Την ανάπτυξη της περιοχής μας, μέσω προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί και σχεδιάζονται να υποβληθούν για χρηματοδότηση από το ΥΠ.ΕΣ., κυρίως σε έργα υποδομών των Κοινοτήτων, αλλά και στήριξης των Αγροτών της περιοχής μας,

2. Την εξέλιξη του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και τη ροή ελέγχου των κατατεθειμένων φακέλων,

3. Τους τρόπους διεκπεραίωσης ημιτελών έργων στο Δήμο μας (όπως τα Σφαγεία Δομοκού) και

4. Την έγκριση από τον Υπουργό του Διαδημοτικού Έργου «Πάρκο ζωοφιλίας Στερεάς Ελλάδας» με 2,6εκ.€, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος μας, και την πορεία εξέλιξής του.

Υπουργέ ευχαριστούμε ακόμη μία φορά για την έμπρακτη βοήθειά σου