Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιά η στενή σχέση του Τριαντάφυλλου με τη Φθιώτιδα;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 15:10 Ποιά η στενή σχέση του Τριαντάφυλλου με τη Φθιώτιδα;

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην επικαιρότητα, λόγω της συμμετοχής του στο Survivor 4.

Η αγάπη του για τη Λαμία είναι έκδηλη και η σχέση του με αυτή αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Η όμορφη σύζυγός του, Δήμητρα Σιαμπάνη, κατάγεται από τα Λουτρά της Υπάτης, όπου οι γονείς της διατηρούν και ξενοδοχείο στην περιοχή.

Το όνειρο της Δήμητρας από μικρή ήταν να παντρευτεί σε αυτό τον τόπο, σε αυτό το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο λειτουργεί έξι μήνες το χρόνο και η Δήμητρα μαζί με τον Τριαντάφυλλο το επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 σε ένα καφέ μπαρ της Βάρκιζας και παρότι ο Τριαντάφυλλος της είπε στα πρώτα πέντε λεπτά ότι θα την παντρευτεί, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι, αφού όπως είπε ο ίδιος λέει παρακάτω την "κυνηγούσε" επί τρία ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει να την "ρίξει".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά Υπάτης, με κουμπάρα τη δικαστικό Έλενα Μπαρκούζου.

Μάλιστα η εμφάνιση τους στην εκκλησία είχε γίνει με πολύ πρωτότυπο τρόπο, με τη νύφη να οδηγεί το πολυτελές τους αυτοκίνητο μάρκας Mercedes!

Δείτε απόσπασμα από το γάμο του ζευγαριού:

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος είχε δηλώσει πως θεωρεί τη Λαμία δεύτερο σπίτι του και πως έχει πάρα πολλούς φίλους που τον αγαπούν στην περιοχή.

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω γνωρίσει αυτό το κορίτσι, τη Δήμητρα εδώ και 8 χρόνια που είμαστε μαζί και έχουμε φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια», δήλωνε το 2014 σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτοντας την επιθυμία που είχαν τότε με τη σύζυγό τους να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδάκι.

«Η Δήμητρα είναι πανέμορφη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Την κυνηγούσα τρία χρόνια. Πήγαινα κάτω από το σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη συνέχεια. Δε με ήθελε καθόλου. Έστελνα μηνύματα να κατέβει να τη δω, να τα πούμε. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρας.

Στη δέκατη φορά κατέβηκε. Καντάδα δεν της έκανα αλλά τα τραγούδια μου της άρεσαν έτσι κι αλλιώς. Απλά επειδή σπούδαζε, ήταν εξωτερικό κτλ, δεν ήθελε να κάνει σχέση, ήθελε να είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της. Μετά από τρία χρόνια είπε το ναι. Έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση και περνάμε πολύ καλά. Δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου, μου λέει τη γνώμη της αλλά μέχρι εκεί» θα αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη.


Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη ζωή τους ήρθε ο γιος του, ο Νικόλας που σήμερα είναι 5 χρονών και ο Τριαντάφυλλος καμαρώνει για εκείνον όσο τίποτα. Πολλές φορές μάλιστα μέσα από stories που ανεβάζει μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τα παιχνίδια που κάνουν οι δυο τους.

Όπως άλλωστε θα γράψει και σε μια από τις επετείους του με την σύζυγό του, εκείνη και ο Νικόλας είναι όλη του η ζωή.

“Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια τελικά με παντρεύτηκες και με έκανες πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο, σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου προς το καλύτερο, έχω δίπλα μου μια γυναίκα δυναμική , πανέμορφη και υπερβολικά έξυπνη , μια γιατρό που την αγαπούν όλοι για το ήθος και την καλοσύνη της ότι και να πω για εσένα Δήμητρα μου θα είναι λίγο , Σαγαπαω πολύ είσαι η ζωή μου εσυ και ο Νικόλας μας εύχομαι να είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή χαρούμενοι και πάντα δίπλα ο ένας στον αλλον , ευχαριστώ το ΘΕΟ που σε έφερε στο δρόμο μου και που με την βοήθεια του αποκτήσαμε τον Νικόλα μας !!! Σε αγαπαμε πολύ οι δυο άντρες σου και να ξέρεις κάποια λόγια μου τα είπε ο Νικόλας να τα γράψω χθες όταν εσυ κοιμόσουν, σε αγαπαμε πολύ πολύ πολύ για πάντα δίπλα σου !!! Χρόνια μας πολλά’ είχε γράψει χαρακτηριστικά για την επέτειό τους το 2019.

Και μπορεί από τη μια ο Τριαντάφυλλος να είναι ένας ιδιαίτερα αυθόρμητος και εκρηκτικός χαρακτήρας, η Δήμητρα από την άλλη είναι ένας πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος που δεν της αρέσει η προβολή και φροντίζει να στέκεται διακριτικά πάντα στο πλευρό του συζύγου της. Οι δυο τους μένουν στο Πόρτο Ράφτη με την όμορφη Δήμητρα να διατηρεί εκεί το δικό της ιατρείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE κάτοικοι της περιοχής έχουν πάντα έναν καλό λόγο να πουν για εκείνη.