Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Συκιώτη για το χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 13:07 Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Συκιώτη για το χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα

Σε λίγες γραμμές προσπάθησε να αποτυπώσει το μεγάλο πόνο του για το χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα, Παρασκευά, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης.

Αρκετές ημέρες μετά την απώλεια, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος και να πει ένα ευχαριστώ, βρήκε το κουράγιο μέσα στη θλίψη του να προσθέσει δύο λόγια που χαρακτήριζαν τον αείμνηστο πατέρα του.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου, αειμνήστου πατέρα μου, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μου, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και το σεβασμό που έτρεφαν στο πρόσωπό του.

Ο πατέρας μου ήταν ωραίος άνθρωπος και μας έμαθε να ζούμε την κάθε ώρα, την κάθε στιγμή, με όλο μας το είναι, ώστε να μην είμαστε απλώς "αθόρυβοι" περαστικοί από τον κόσμο τούτο.

Πνίγομαι από θλίψη, που δεν μπόρεσα ούτε να σε αποχαιρετήσω, αλλά θα ζεις πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου.

Καλό σου ταξίδι πατέρα μου»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση