Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είχε ρημάξει τις γεωτρήσεις στην περιοχή της Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 15:39 Είχε ρημάξει τις γεωτρήσεις στην περιοχή της Θήβας

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 4 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής. Μεγάλη η ζημιά στα αρδευτικά συστήματα…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, από αρδευτικές γεωτρήσεις, σε αγροτικές περιοχές της Θήβας Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας 30χρονος Ρομά, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμη συνεργών του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κλοπές διαπράχθηκαν από τους τρεις δράστες, μεσημβρινές ώρες της 07-11-2020 και το χρονικό διάστημα από 30-03 έως 02-04-2021.

Αφορούν, αρδευτικές γεωτρήσεις από τις οποίες αφαιρούσαν καλώδια χαλκού, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, προκαλώντας ζημιά πολλών ευρώ.

Για τη διευκόλυνση της παράνομης και εξακολουθητικής δράσης τους, χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μετάβασης και μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη την Τρίτη (06-04-2021) το πρωί στη Θήβα ο 30χρονος που ταυτοποιήθηκε, διότι δεν είχε προβεί στην έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.