Η Περιφέρεια έκανε δώρο απινιδωτή στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 17:05 Η Περιφέρεια έκανε δώρο απινιδωτή στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Έναν σύγχρονο και εύχρηστο αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, πρόσφερε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Τον απινιδωτή, ο οποίος θα συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας στη Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή.

Σύμφωνα με την κα Στιβακτή, ο πολύτιμος απινιδωτής πρόκειται να τοποθετηθεί σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο του Δήμου, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη αντιμετώπισης κάθε έκτακτου καρδιακού επεισοδίου, εωσότου φτάσει η επαγγελματική ιατρική φροντίδα να είναι διαθέσιμη.

«Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό για την πρωτοβουλία χορηγίας του ιατρικού αυτού μηχανήματος. Είναι μία κίνηση που αποδεικνύει εμπράκτως το κοινωνικό πρόσωπο της Περιφέρειας, αφού ο απινιδωτής μπορεί να σώσει ζωές», σημειώνει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση