Μακρινίτσα: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου μετά το διπλό φονικό που σόκαρε τη χώρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:13 Μακρινίτσα: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου μετά το διπλό φονικό που σόκαρε τη χώρα

Ο αποχαιρετισμός της αρραβωνιαστικιάς του Γιώργου μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ραγίζει  καρδιές. Η συντετριμμένη κοπέλα δεν έχει λόγια για να περιγράψει τον πόνο για την απώλεια του εκλεκτού της καρδιάς της, τον οποίο, όπως λέει, θα έχει πάντοτε στην ψυχή της.

Ήταν μαζί με τον Γιώργο, όταν ήχησε το μοιραίο τηλέφωνο. Η Κωνσταντίνα ήταν που τον καλούσε για βοήθεια. Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στην Πορταριά, τον τόπο καταγωγής της κοπέλας. Ο Γιώργος έφυγε βιαστικός για να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Δεν ξαναγύρισε πίσω ποτέ!

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, σε ανάρτησή της επισημαίνει: «Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου.. Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Έχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…».

To τελευταίο αντίο στα δύο αδέρφια

Η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία στις δύο σορούς, διαπίστωσε ότι τα αδέρφια δέχτηκαν το θανατηφόρο χτύπημα στην καρδιά. Εντοπίστηκαν τραύματα στην κοιλιά αλλά και στο ύψος του θώρακα. Ο νεαρός που έχει συλληφθεί για το διπλό φονικό δηλώνει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θυμάται πως ακριβώς επιτέθηκε στα θύματά του. Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί τονίζει πως ο πελάτης του, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τα τελευταία στοιχεία συμπληρώνουν κρίσιμα κομμάτια στο παζλ του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος διέκοψε τη φαρμακευτική του αγωγή αλλά όταν στα τέλη του περασμένου Γενάρη οι ψυχίατροι που το παρακολουθούσαν το διαπίστωσαν δεν ειδοποίησαν τις Αρχές. Ο νεαρός κυκλοφορούσε ελεύθερος, οι απειλές στην εν διαστάσει γυναίκα του είχαν αρχίσει να πυκνώνουν επικίνδυνα κι αυτό που έβαζαν λίγοι στο μυαλό τους, συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και τους τελευταίους 4 μήνες, ζούσε με το παιδί στους γονείς της. Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα βρίσκονταν στο πατρικό τους σπίτι με τη μητέρα τους, όταν ξαφνικά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της ζωής τους. Ο δράστης έσπασε τη τζαμαρία και βρέθηκε απέναντι από τα θύματά του.

Το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κωνσταντίνα και στον 30χρονο Γιώργο έριξε την αυλαία στο οικογενειακό δράμα, με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στους γονείς των θυμάτων, που καλούνται να σταθούν όρθιοι για να μεγαλώσουν το δίχρονο αγοράκι που έμεινε ορφανό…

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση