Ο Φθιώτιδος Συμεών στην εξόδιο ακολουθία της 36χρονης Έλενας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 19:55 Ο Φθιώτιδος Συμεών στην εξόδιο ακολουθία της 36χρονης Έλενας

Κοντά στην οικογένεια της αδικοχαμένης 36χρονης συζύγου και μητέρας δύο παιδιών, θα βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Ο Ποιμενάρχης της Φθιώτιδας, εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει ο ίδιος την εξόδιο ακολουθία και να βρεθεί δίπλα στην χαροκαμένη οικογένεια, με τον παρηγορητικό του λόγο.

Η Έλενα έφυγε τόσο απότομα και πρόωρα από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (7/4) επιστρέφοντας σπίτι της με το αυτοκίνητο, έχοντας τα δύο μικρά παιδιά της στα πίσω καθίσματα. Μόλις είχαν φτάσει στη Λαμία από βόλτα στην Αθήνα με το σύζυγό της Γιώργο. Εκείνος συνέχιζε το επαγγελματικό του ταξίδι για Θεσσαλονίκη και η Έλενα με τα παιδιά είχαν πάρει το δρόμο για Σπερχειάδα.

Στην οδό Παπαποστόλου, ακριβώς κάτω από το σπίτι της αδελφής της, η καρδιά της την πρόδωσε και έπεσε με ταχύτητα πάνω στην κολόνα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο τιμόνι, με τα δυο μικρά της παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο (Διαβάστε ΕΔΩ).

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο αντίο στον  36χρονο «άγγελο» από τη δυτική Φθιώτιδα θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι - τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία της οικογένειας και των ίδιων - στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στον Ασβέστη Μακρακώμης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση