Φώτης Σερέτης και Γιώργος Χατζής στο ΕΚΑΒ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 21:57 Φώτης Σερέτης και Γιώργος Χατζής στο ΕΚΑΒ Λαμίας

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Λαμίας του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του Δημάρχου Μακρακώμης.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει το ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣ με τους Αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής μας, καθώς και την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη του επικεφαλής της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη.

Η συζήτηση εστιάστηκε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα με τις διακομιδές, κυρίως των περιστατικών Covid 19, στη δυτική Φθιώτιδα, μεταξύ του  Εκαβ και του Κ.Υ. Μακρακώμης.

«Οι συνάδελφοι διασώστες συνεχίζουν να δίνουν 24 ώρες το 24ωρο μάχη με τον κορωνοϊό, καλύπτοντας ταυτόχρονα και όλα τα υπόλοιπα περιστατικά. Ως σωματείο εργαζόμενων θεωρούμε ότι τόσο ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, όσο και ο Δήμαρχος Μακρακώμης, έδειξαν έμπρακτα και με την επίσκεψη τους στο ΕΚΑΒ, ότι αναγνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο των διασωστών - πληρωμάτων ασθενοφόρων στο χώρο της προνοσοκομειακής φροντίδας και τη διαχείριση των ασθενοφόρων βρίσκοντας γρήγορα λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται, Για ακόμη μια φορά τους ευχαριστούμε...», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λαμίας, Δημήτρης Χαλεπλής. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση