Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομιλία Σαρακιώτη στη Βουλή για τα σιδηροδρομικά έργα στη Φθιώτιδα και το ΣΣ Μώλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 22:36 Ομιλία Σαρακιώτη στη Βουλή για τα σιδηροδρομικά έργα στη Φθιώτιδα και το ΣΣ Μώλου

«Από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και από όσους παλέψαμε για αυτό στη Φθιώτιδα, μπήκε τέλος σε έναν πολυετή φαύλο κύκλο απαξίωσης και υποβάθμισης της περιοχής και του σιδηρόδρομου της χώρας, εκκινώντας και ολοκληρώνοντας έργα για τα οποία συνεχώς ακούγαμε, αλλά ουδέποτε βλέπαμε» δήλωσε κατά τη συζήτηση της ενημέρωσης για την πρόοδο των υπολειπόμενων εργασιών της Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών ταχυτήτων Τιθορέα – Δομοκός, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σημείωσε:

«Τα προηγούμενα χρόνια, επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σημειώθηκε πραγματική πρόοδος στον τομέα των υποδομών και στην Π.Ε. Φθιώτιδας, με εμβληματικά έργα που παρέμεναν επί σειρά ετών “βαλτωμένα” – έργα φαντάσματα να εκκινούν, να επιταχύνονται και να ολοκληρώνονται. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του έργου για το οποίο καλούμαστε να ενημερωθούμε σήμερα από τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ομιλία του κ Σαρακιώτη: