Σαρακιώτης προς βουλευτές της ΝΔ: «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Άδωνις Γεωργιάδης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 21:29 Σαρακιώτης προς βουλευτές της ΝΔ: «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Άδωνις Γεωργιάδης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ο Γιάννης Σαρακιώτης στο Ν/Σ του Υπ. Ανάπτυξης και για το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων…

Ως εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης για την «Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων», σχολιάζοντας τη νέα στάση του Άδωνι Γεωργιάδη όσον αφορά παλαιότερα σχόλια περί «προδοτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» κατά τη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όπως τόνισε ο Βουλευτής Φθιώτιδας:

«Πριν υπεισέλθω στο σχολιασμό του υπό συζήτηση νομοσχεδίου θα ήθελα να χαιρετίσω την πρώτη συγγνώμη που ακούγεται δημοσίως για την αντιπολιτευτική στάση της Ν.Δ., σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δια στόματος του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη. Ήρθε λοιπόν η ώρα και οι υπόλοιποι 157 Βουλευτές της ΝΔ να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε ο κ. Γεωργιάδης».

Δείτε όλη την ομιλία του κ. Σαρακιώτη όπου αναφέρετε και στο Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης της περιοχής των Οινοφύτων:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση