Κατέβασαν τζαμαρία με καραμπίνα - «Μπουμπούκι» ο ένας δράστης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 10:50 Κατέβασαν τζαμαρία με καραμπίνα - «Μπουμπούκι» ο ένας δράστης

Ήταν έξω με περιοριστικούς όρους…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση πρόκλησης φθορών, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 6ης Απριλίου, σε επιχείρηση στην περιοχή της Θήβας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον έναν δράστη, έναν Έλληνα 50 χρονών, ο οποίος και συνελήφθη την Παρασκευή (09-04-2021) το μεσημέρι στη Θήβα.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, ενέχονται στην πρόκληση φθορών, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, σε υαλοπίνακα της ανωτέρω επιχείρησης. 

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (11) πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια,
  • (1) ζεύγος γαντιών,
  • (2) προστατευτικές μάσκες, καθώς και
  • (1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Γίνεται μνεία ότι ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές και έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για απόπειρες ανθρωποκτονιών, ληστεία, κλοπές, βιασμούς, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών, του τελωνειακού κώδικα και άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, σε βάρος του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών (διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης).   

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.   

Προσαρμοσμένη αναζήτηση