Πένθος στη Λαμία για την απώλεια του Χρήστου Καρόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 08:30 Πένθος στη Λαμία για την απώλεια του Χρήστου Καρόπουλου

Επί χρόνια Διευθυντής στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών και άνθρωπος που ασχολήθηκε με τα κοινά και τον αθλητισμό…

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς είχαμε την αναγγελία του θανάτου του πρώην Διευθυντή της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λαμίας, Χρήστου Καρόπουλου.

Με καταγωγή από τη Στύρφακα ήταν πολύ γνωστός όχι μόνο με την ιδιότητα του Διευθυντή της Ένωσης που τον γνώριζαν όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, αλλά και από την ενασχόλησή του με τα κοινά και κυρίως από τη θητεία του ως πρόεδρος του αγαπημένου του Αστέρα Στύρφακας.

Υπήρξε πρόεδρος του χωριού από το1986 έως το 1990, όμως η θητεία του στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, την οποία δημιούργησε με εκλεκτούς φίλους του, χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες με πορεία πρωταθλητισμού.

Ήταν απόφοιτος της ΑΣΣΟΕ, ξεχώρισε όμως ως άνθρωπος, έξυπνος, χαρισματικός και με θετική ενέργεια. Χαιρόσουνα πραγματικά τη συντροφιά του και για αυτό είχε κάνει πολλούς φίλους.

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Θώμη Αντωνογεώργου και απέκτησαν μαζί δυο υπέροχα παιδιά, τον Παναγιώτη κ τη Βαγγελίτσα. Δυστυχώς έμελλε να φύγει πρόωρα στα 66 του χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή (11/04/21) στις 6:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Στύρφακα.

Καλό Παράδεισο Χρήστο!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση