«Έφυγε» γνωστός επιχειρηματίας της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 09:03 «Έφυγε» γνωστός επιχειρηματίας της Φθιώτιδας

Βαρύ πένθος στην Υπάτη, στη Λαμία και στη Φθιώτιδα για την απώλεια του Παναγιώτη Κεραμίδα.

Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κεραμίδας από την Υπάτη, το όνομα του οποίου είναι ταυτισμένο με τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες που παρασκευάζει η ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Παναγιώτης Κεραμίδας γεννήθηκε στην Υπάτη το 1941 και ήταν αυτός που απογείωσε την βιοτεχνία παραδοσιακών προϊόντων Υπάτης "ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ", που ξεκίνησε το 1922 ο πατέρας του Ανάργυρος και η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία στα χέρια της τρίτης γενιάς.

Ο Παναγιώτης Κεραμίδας λάτρευε τον τόπο του και όλα αυτά τα χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει. Υπήρξε επίσης ένας εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος οικογενειάρχης, που είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα  Δευτέρα (12/4) στις 10:00 το πρωί  στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Υπάτη σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το LamiaReport

 

Διαβάστε την ανακοίνωση που έκανε ο Πολιτιστικό Σύλλογος Υπάτης "Οι Αινιάνες" για το χαμό του Υπαταίου επιχειρηματία:

 

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους συμπατριώτης μας Παναγιώτης Κεραμίδας. Ήταν γιος του Ανάργυρου Κεραμίδα - ιδρυτή της βιοτεχνίας παραδοσιακών προϊόντων Υπάτης "ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ", γνωστή για τους φημισμένους κουραμπιέδες της και όχι μόνο, που ιδρύθηκε στην κωμόπολή μας το 1922 και λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Μέσω της επιχείρησής του ο Παναγιώτης Κεραμίδας, προσέφερε στην τοπική οικονομία και κοινωνία και όχι μόνο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου μας και για πολλά χρόνια διετέλεσε επίσης πρόεδρος του ποδοσφαιρικού αθλητικού oμίλου "Δόξα" Υπάτης. Ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, πράος και με μοναδικό μέλημά του την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου του, μέσω των χορηγιών της επιχείρησής του σε κάθε εκδήλωση των συλλόγων μας. Μετά την καταστροφή της Υπάτης από τους Ναζί η οικογένεια του βοήθησε οικονομικά στην ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου. Το έργο του συνεχίζει επάξια σήμερα ο γιος του Γιώργος, κρατώντας την οικογενειακή επιχείρηση και παράδοση.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11:00 από τον Ι.Ν. Αγ.Γεωργίου Υπάτης.

Ας είναι ελαφρύ το πάτριο χώμα της Υπάτης που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση