Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Προχωρά η διαμόρφωση του Παλασσοπούλειου Γυμναστηρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 18:12 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Προχωρά η διαμόρφωση του Παλασσοπούλειου Γυμναστηρίου

Παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, προϋπολογισμού 84.500 ευρώ…

Μετά από πολλά χρόνια, όπου το Παλασσοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο έμενε ημιτελές, ξεκίνησαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και εξωτερικά.

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας έχοντας ως στόχο τη μετατροπή του σε αθλητικό χώρο υψηλών προδιαγραφών, προχώρησε το έργο "Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Παλασσοπούλειου Κλειστού Γυμναστηρίου Ελάτειας", προϋπολογισμού 84.500€ (με ΦΠΑ) μέσα από το Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ".

Στη φωτογραφία η δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή με τον ανάδοχο του έργου, που αναδείχθηκε μετά τη δημοπράτησή του, Γεώργιο Χειμάρα, υπογράφοντας τη σύμβαση ύψους 54.808,10€ (με ΦΠΑ).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου με σκοπό την άμεση πρόσβαση του κτιρίου από την δημοτική οδό Πιερ Παρί. Συγκεκριμένα θα γίνουν, μεταξύ άλλων εργασιών, αποξήλωση των υπαρχόντων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων περίφραξης, καθαίρεση του υφιστάμενου τοιχίου, επένδυση πρανών με φυτική γη, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου κ.α.

Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή πριν λίγο καιρό προχώρησε στην αντικατάσταση του εσωτερικού φωτισμού του Γυμναστηρίου.

«Η ανάδειξη όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας και η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής μας. Για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατή χρηματοδότηση, που θα μας επιτρέψει να ομορφύνουμε και να διαμορφώσουμε όλους τους χώρους άθλησης», δηλώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση