Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 20:23 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή (φωτογραφία αρχείου)

Από την Τρίτη 13 έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου…

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου, «Ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευές οδών και κλιμάκων στην Δ.Κ. Λαμίας», πρόκειται να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κύπρου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Σμύρνης έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Πλατή) και στην οδό Γ. Πλατή (από τον κόμβο της Περιφερειακής Αγίου Λουκά έως τη διασταύρωσή της με την οδό Μ. Μπότσαρη) από την Τρίτη 13-04-2021 έως και την Παρασκευή 16-04-2021.

Για την υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών απαιτούνται ρυθμίσεις-εκτροπές της κυκλοφορίας οι οποίες θα έχουν 24ωρη διάρκεια και συγκεκριμένα:

Α) Εκτροπή της κυκλοφορίας της οδού Κύπρου της κατεύθυνσης προς Καρπενήσι προς την οδό Σμύρνης.

Β) Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία στον κόμβο της Περιφερειακής Αγίου Λουκά (κίνηση προς περιφερειακή οδό).

Γ) Παροδικές εκτροπές της κυκλοφορίας του ρεύματος καθόδου της Γ. Πλατή προς την οδό Σμύρνης ή προς το αντίθετο (εκτός λειτουργίας) ρεύμα.

Δ) Παροχέτευση της κυκλοφορίας από Καρπενήσι προς Λαμία – Αθήνα μέσω Καλυβίων με προειδοποιητική σήμανση στα φανάρια των Καλυβίων ή εναλλακτικά μέσω Παγκρατίου με προειδοποιητική σήμανση στον κόμβο της Περιφερειακής Αγίου Λουκά.

Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com