Περιοριστικά μέτρα στον 50χρονο που προσπάθησε να βιάσει ανήλικη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 12:14 Περιοριστικά μέτρα στον 50χρονο που προσπάθησε να βιάσει ανήλικη

Καλούσε την κόρη της συντρόφου του αδερφού του στο σπίτι του για να του κάνει δουλειές, είχε όμως άλλα στο μυαλό του…

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση 50 μέτρων τη 16χρονη κόρη της συντρόφου του αδερφού του αφέθηκε χθες με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 50χρονος, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά της ανήλικης από το Νότιο Πήλιο και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες για τις πράξεις του και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Εναντίον του επιβλήθηκαν ακόμη οι όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μέχρι τη δίκη.

Ο 50χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη σχέση του αδερφού του με τη μητέρα της κοπέλας. Καλούσε την ανήλικη στο σπίτι του δήθεν για να τον βοηθήσει στις δουλειές και είχε όμως άλλα στον νου του.

Την πρώτη φορά, αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ τη δεύτερη με αφορμή την οποία η 16χρονη αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της, τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα. Η υπόθεση έφθασε στην Αστυνομία και από την Εισαγγελία Βόλου διατάχθηκε κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Ο εισαγγελέας Βόλου ολοκλήρωσε τη διαδικασία και άσκησε δίωξη σε βάρος του κατηγορούμενου σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος απορρίπτει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ισχυρίζεται ότι το διάστημα που αφορούν αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Λέει πως η 16χρονη και η μητέρα της επηρεάστηκαν από το τις καταγγελίες για βιασμούς στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μεγάλωσε την ανήλικη σαν κόρη του. Δε θα περίμενε ποτέ να περιμένει να φθάσει στα 15 και 16 έτη της για να κάνει τέτοιες πράξεις.

Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε τον περασμένο καλοκαίρι.

Η 16χρονη κατά καιρούς πήγαινε στο σπίτι του αδερφού του πατριού της, καθώς ο ίδιος την καλούσε για να τον βοηθήσει με δουλειές του σπιτιού, αλλά και το μαγείρεμα. Πρόθυμο το νεαρό κορίτσι ανταποκρινόταν, χωρίς να γνωρίζει τα «άρρωστα» σχέδια του άντρα.

Τον περασμένο Αύγουστο έζησε τον εφιάλτη. Ενώ έκανε δουλειές στο σπίτι του 50χρονου, εκείνος φέρεται να της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει. Η 16χρονη έδωσε μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του, ενώ απελπισμένη φώναζε. Προφανώς εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς στο σπίτι κι έτσι κανείς δεν άκουσε τις κραυγές αγωνίας.

Τράπηκε σε φυγή κι έκτοτε αρνούταν να πάει στο σπίτι του 50χρονου. Δεν αποκάλυψε όμως, προφανώς επειδή φοβήθηκε, τι είχε συμβεί.

Ο 50χρονος φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στη συνέχεια και δεν έδινε δικαίωμα. Μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και άρχισε να ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη της νεαρής κοπέλας.

Πήγε ξανά στο σπίτι του να τον βοηθήσει με τις δουλειές κι εκείνος δεν έχασε χρόνο. Της επιτέθηκε και τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα.

Αυτή τη φορά όμως το κορίτσι δεν έκανε πίσω. Αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της και μαζί κατήγγειλαν το συμβάν στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση