Εισαγγελική εντολή έρευνας για το διπλό φονικό της Μακρινίτσας: Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 32χρονος ψυχασθενής;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 15:05 Εισαγγελική εντολή έρευνας για το διπλό φονικό της Μακρινίτσας: Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 32χρονος ψυχασθενής; (φωτο intime)

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας των δύο αδερφών στη Μακρινίτσα, με κατηγορούμενο τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγο της νεκρής κοπέλας, παρήγγειλε ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Μέσα από την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 32χρονου φερόμενου ως δράστη του διπλού φονικού, όσον αφορά τις ψυχιατρικές εξετάσεις και κυρίως να διερευνηθεί για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το magnesianews, η παραγγελία προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας, μετά και τα δημοσιεύματα που τοπικού τύπου για τα οποία ενημερώθηκε πλήρως ο Εισαγγελέας Εφετών Στ. Δασκαλόπουλος.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση