Η Κοινότητα Καλαμακίου ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 17:31 Η Κοινότητα Καλαμακίου ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη

Για την παρέμβαση στο Κοιμητήριο του χωριού…

Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο χρόνο, έχουν «μεταμορφωθεί» τα περισσότερα Κοιμητήρια στο Δήμο Λαμιέων, χάρη στην ουσιαστική και με προσωπική εργασία, παρέμβαση του αρμόδιου άμισθου Αντιδημάρχου Λαμιέων Κώστα Κερπινιώτη.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι με προσωπικό και μέσα, ο κ. Κερπινιώτης με πολλή προσωπική εργασία και μία πολύ καλή ομάδα, έχει κατορθώσει να βάλει σε μια τάξη τους ιερούς αυτούς χώρους, που ήταν - οι περισσότεροι από αυτούς - εγκαταλειμμένοι για δεκαετίες!

Μία από τις τελευταίες παρεμβάσεις του ήταν στην Κοινότητα Καλαμακίου, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σπύρο Λαμπρόπουλο να διαβιβάζει τις θερμές του ευχαριστίες:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κερπινιώτη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο Λαμιέων για την άψογη συνεργασία που είχαμε, το ομαδικό πνεύμα και την ευσυνειδησία που επέδειξε στοιχεία που συντέλεσαν στην ολοκλήρωση των εργασιών του κοιμητηρίου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Τοπικής Κοινότητας Καλαμακίου Δήμου Λαμιέων».

Θυμίζουμε ότι χρειάστηκαν εφτά παρεμβάσεις για τον καθαρισμό του συγκεκριμένου χώρου, καθώς υπήρχε πρόσθετη δυσκολία λόγω της μορφολογίας του εδάφους όπως είχε περιγράψει σε ανάρτησή του ο κ. Κερπινιώτης:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση