Στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 20:18 Στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στην υγεία από το Σύλλογο Επαγγελματιοβιοτεχνών Μακρακώμης…

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021 ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εμβολιασμών που ξεκίνησαν αρχές Απριλίου.

Το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης με τρεις εμβολιαστικές γραμμές, είναι το πρώτο στην 5η ΥΠΕ σε αριθμό εμβολιασμών, 230 ημερησίως, χωρίς μάλιστα να έχει ακυρωθεί μέχρι τώρα κάποιο ραντεβού (μόνο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας έχει τη δυνατότητα να κάνει περισσότερα ημερησίως).

Την καλή λειτουργία του ΚΥ Μακρακώμης επιθυμεί να υποστηρίξει και ο κ. Σερέτης με ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισμό, καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί και το ξεκίνημα του έργου αναβάθμισης και αποκατάστασης βλαβών στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που προβλέπεται στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε η 5η ΥΠΕ με την Περιφέρεια Στερεάς.

Τον κ. Σερέτη εκτός των Ιατρών του ΚΥ, υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής, με τον Αναπληρωτή του Πάνο Κοντογεώργο, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κουτσολέλο και τον εντεταλμένο σύμβουλο Οδυσσέα Παπαευθυμίου.

Στη Μακρακώμη, τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ περίμενε και μία έκπληξη, καθώς ο Σύλλογος Επαγγελματιοβιοτεχνών Μακρακώμης, του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στη δημόσια υγεία.

Στη φωτογραφία ο κ. Σερέτης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιοβιοτεχνών Γιάννη Καλοπήτα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση