Δύο υδρονομείς ζητεί ο Δήμος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 09:37 Δύο υδρονομείς ζητεί ο Δήμος Λοκρών

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) ατόμων Υδρονομέων άρδευσης προς αντιμετώπιση εποχικών περιοδικών και πρόσκαιρων αναγκών για την εξασφάλιση της διατεταγμένης χρήσεως των αρδευτικών υδάτων και των αρδευτικών έργων, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.

Για τις προσλήψεις δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 23 μέχρι 60 ετών.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία πρόσληψης και μέχρι 25-09-2021.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς το Δήμο Λοκρών, η οποία θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα ακόλουθα:                                             

1.Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

2.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

3.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

4.Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναγράφεται ότι:

α) γνωρίζουν καλά ανάγνωση και γραφή και

β) δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινή που να συνεπάγεται την στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό ως δημοσίου υπαλλήλου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Λοκρών / Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας (Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου 1 – Αταλάντη – Τ.Κ. 35200, τηλ: 22330-23707/22374) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Μοδιάτη Βασιλική και Δημητρίου Κων/νος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος Δήμου Λοκρών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση