Νέοι βανδαλισμοί στο Νεκροταφείο της Ανθήλης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 08:38 Νέοι βανδαλισμοί στο Νεκροταφείο της Ανθήλης (ΦΩΤΟ)

Έβαψε με μπλε μπογιά δεκάδες φωτογραφίες!...

Για μία ακόμη φορά το Κοιμητήριο της Ανθήλης γίνεται στόχος ιερόσυλων, που προχώρησαν σε βάψιμο με μπλε μπογιά, τουλάχιστον 25 φωτογραφιών σε μνήματα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Κερπινιώτης προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων για τη φθορά και πάλι φωτογραφιών, που άγνωστος (το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι πρόκειται για ένα άτομο), είχε ξηλώσει, σπάσει και πετάξει από μνήματα και πάλι από το συγκεκριμένο Κοιμητήριο.

Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει συμβεί το ίδιο, με παραλλαγές, σπάσιμο, ξήλωμα και τώρα βάψιμο, άλλες έξι φορές με τα νεύρα του Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και των συγγενών των ανθρώπων τα μνήματα των οποίων βεβηλώνονται, να βρίσκονται στα όριά τους.

Για μία ακόμη φορά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απλά κατέγραψε το συμβάν, καθώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βρίσκεται καθημερινά κι όλες τις ώρες στο συγκεκριμένο νεκροταφείο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους ανθρώπους του χωριού που δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, να εντοπίσουν το συγκεκριμένο άτομο την ώρα που επιδίδεται σε αυτές τις ανίερες - και χωρίς λογική - πράξεις. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση